Saya jual SHAKLEE

Saya jual SHAKLEE
Saya jual SHAKLEE

Wednesday, April 12, 2017

Alfalfa Complex : Si Herba Moden

Assalamualaikum lovelies..

Rasanya dah lama tak riakkan tentang supplement kat blog ni. Asik cerita jalan-jalan je kan. Sampai ada yang tanya, kak Fara, tak jual Shaklee lagi ke.

"Ehh,, masih jual dan setia dik noon :) "
Mai la consult dengan kita. Kita guide A to Z. Tentang harga jangan dirisau. Semuanya dijamin mampu milik ye.

Actually, banyak soalan yang Fara dapat thru PM Facebook, email dan whatsapp. Bertanyakan solusi untuk macam-macam masalah. Tapi yang paling ramai tanya ialah... Solusi kepada masalah KEPUTIHAN. Bab ni, rasanya nak terang lebih-lebih pun, semua dah tahu. Tapi kak Fara cerita sikit la ye. Secara umumnya ..

KEPUTIHAN adalah salah satu kondisi yang normal dan biasa dialami wanita pada saat tertentu dimana vagina akan mengeluarkan cairan atau lendir yang encer, bening, tidak gatal dan tidak berbau. Ini normal dan tak perlu dirisaukan. Tapi, keputihan seperti ciri dibawah ni, kita harus ambil serius :

1. Keluar cairan yang berlebihan
2. Berbau
3. Berwarna kuning sehingga kehijauan
4. Gatal-gatal dan tidak selesa di bahagian wanita

Apakah puncanya ?

1. Infection
2. Memakai pakaian dalam yang ketat
3. Tidak menjaga kebersihan
4. Hormon
5. Stress
6. Hubungan suami isteri
7. Pemakanan yang tidak sihat

Kebanyakan gadis atau wanita malu bila berbincang soal ni. Masalah ni memang normal. Tapi, jika dibiarkan, ia akan melarat dan mampu membawa kepada penyakit yang lebih kronik. Jadi, kita harus ambil berat dan mulakan langkah awal. After all, kesihatan vagina adalah priority nombor satu bagi setiap wanita.
Please be alert, ibu-ibu yang ada anak dara, minta lebih peka dan tanya anak anda jika mereka ada masalah ini ya. Dan bagi mereka yang cuba untuk hamil, keputihan yang kronik adalah perkara utama yang harus korang rawat dahulu.

Ada beberapa cara yang boleh kita guna untuk merawat masalah ni. Yang paling obvious ialah :

1. Gunakan pakaian dalam yang bersih dan kering
2. Tukar panty-liner setiap kali membuang air kecil
3. Consume supplement 

Fara ada cadangan supplement yang terbaik bagi mengatasi masalah ini. Dan yang paling menarik, harganya tak mahal pun :)




Alfalfa Complex ini digelar herba/jamu moden. Ia mampu merawat masalah keputihan dan bagus bagi mengekalkan kesihatan dalaman wanita. Ramai yang berjaya pulih termasuk lah diri saya sendiri. Oh ye, bagi mereka yang dah berkahwin, Alfalfa ni.. hmmm.. boleh la panggil "kacip fatimah" juga ..

Selain berkesan mengatasi masalah keputihan dan dalaman wanita, Alfalfa juga :
1. Menghilangkan bau badan
2. Melawas
3. Milkbooster
4. Menyahtoksin (singkir lemak dan kolesterol)
5. Berkesan mencegah gout
6. Melawan alahan


Testimoni :







Selain Alfalfa, Fara juga cadangkan Garlic complex. Supplement berasaskan bawang putih ni membantu untuk merawat jangkitan kulat. Jadi, keputihan berbau dan gatal takkan datang lagi. Lega kan? 


For more info, just contact Fara ya :

Email : farahmdzin@gmail.com
Whatsapp : 016 - 2156763 @ klik link ni untuk lebih pantas : www.wasap.my/60162156763

Yours trully,
Pengedar Shaklee Anda
SID Farah - 925875



No comments:

Post a Comment